dimecres, 25 de febrer del 2009

al tall! Preparant les primeres escenes.

Hui hem treballat el moviment en l'espai, un poc les caigudes a terra i com alçar-nos sense fer esforç. Després hem treballat els portés sobretot el del grup d'Adrián. I per acabar s'hem quedat Juan, Héctor, Adrián i Iván i hem treballat els seus personatges. S'ha passat Tamara que m'ha ajudat al començament de la sessió.
Hem vist a l'ordinador aquests dos vídeos (no sé si m'he passat perquè les imatges són prou fortes, ho he avisat). Però després de vore-les crec que han quedat prou reflectits amb elles i la part del bombardeig pot quedar molt bé amb els desplaçaments i les oscil.lacions.
(Enviat per Nico, 25 de febrer)
Ahir (24 de febrer) el treball fou d'anàlisi "dramàtica" de l'Antígona de Carme Teatre: el text i el silenci -la part blanca del full, com ens deia un dia Valentí-, el vestuari i els seu significat. Els estereotips que ens havien desmuntat amb la "corporeïtat". Acabàrem amb un treball de xi-kung.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Me a encantat aquesta ultima sesio de teatre amb Nico, sobretot el bombardeig, crec que ho emb fet molt be y a mi m´agrada mes treballar en el gimnas perque hi ha molt mes espai que el l´aula me hue pasat molt be com totos els dies de teatre una de les coses que tambe m´agradat es que emb dinat amb el majorts y m´ho e pasat molt be.
Besets a tots.
Aroa

tamara ha dit...

és molt important el contacte en el grup i cada vegada estem un poquet més units, encara que jo no puc estar tot el temps que m´agradaría, peró estic aprenent moltes coses en vosaltres. Ha estat molt bé la sessió Nico! jeje. un beset a tots.

Tamara