dijous, 13 de febrer del 2014

De l'escenari al paper

Sessió 06/02/2014

Hui hem passat de l'escenari al paper, sí hui ha tocat escriure el que pot ser una escena de la nostra obra, però comencem des del principi.


Anna ens tenia preparada una sorpresa que ens ha encantat a tots, una xicoteta llibreteta feta de paper de bambú junt amb una pedra que tenía un significat. Les ha repartit a l'atzar i serà casualitat o no pero... a la majoria ens ha tocat una pedra el significat de la qual tenia que veure amb part de la nostra personalitat.
La majoria hem començat la sessió molt carregats d'energia a si que ens ha tocat fer un poc de relaxació abans de començar .Mes tard hem fet una activitat de contacte amb energies, consistia en triar una persona a l’atzar  posar les mans juntes però sense tocar-se, i mirant-nos als ulls seguir el recorregut de la mà de l'altra persona, creieu-me ha sigut una experiència preciosa,poder notar l'energia i la calor que es formava en eixa xicoteta zona que separava una mà de l'altra ha sigut molt bonic i ens ha permés obrir-nos un poc més amb la persona que teníem davant. Després d'aquesta bonica activitat hem començat un treball d'escriptura aquesta vegada més relaxats, hem triat que part de l'obra volíem escriure i individualment hem començat a imaginar com seria eixa escena en el nostre cap per a poder reflectir-la de la millor manera possible.


Finalment, hem llegit les nostres escenes al grup, cadascun la d'un company diferent, a si que ningú ha llegit la seua, i així també veuriem les diferents entonacions diferents de l'escena. Totes eren molt boniques, unes romàntiques, altres eròtiques, i altres amb eixe punt d'humor inesperat que fa que soltes una carcallada.
Ha sigut una sessió creativa, divertida,diferent a les que hem estat fent, i de treball mental i imaginació, però hi ha una cosa que no es diferència amb les altres sessions, i és que sempre ens deixa amb ganes de més teatre.

Fins a la setmana que ve. :)

2 comentaris:

Rubén ha dit...

Quines ganes ja de tindre l'obra!!!!!:))

Rubén ha dit...

Quines ganes ja de tindre l'obra!!!!!:))