divendres, 1 d’abril del 2011

Últimes dades de Manuelas por la Paz

Hola, Manuelas!
Benvingudes, dones màgiques.
Benvingudes al joc que ens ha proposat la Mesa de Apoyo i Mujeres en Escena. Us confirme dades. No puc ampliar molta més informació perquè jo mateixa no la sé, és una sorpresa del grup Mujeres...
- Les xiques d'Amoraescena i aquelles a qui us vinga de gust heu de ser DISSABTE, 2 d'abril, la la Plaça de la Mare de Déu -plaza de la Virgen, a les 5 i mitja -17'30-. Farem un primer assaig, un primer acostament a la proposta de performance. Les primeres instruccions.
-La resta de vosaltres, més aquelles amb qui veniu acompanyades, DIUMENGE, 3 d'abril, heu de ser a les 11'45 a Ca Revolta, al carrer Santa Teresa. I ara sí recordeu que cal anar amb els colors negre, lila i roig, tots tres o combinats al vostre gust. Recordeu que és una proposta teatral, la qual cosa vol dir que us permet el joc. També cal portar els ulls molt maquillats de negre. O us els maquilleu allà. ens reunim a Ca revolta perquè les Mujeres ens donen les instruccions últimes i marxar, totes juntes, a recollir les dones participants a les Jornades. La performance es realitzarà cap a la 1'15 a la plaça de la Mare de Déu. Així, si voleu convidar més persones, seran molt benvingudes.
Per cert, Sé que hi seran més de cent, però de moment hi ha 50 confirmades. Si hi coneixeu alguna més, aneu dient, val? Seré més tranquil.la!